لزوم انجام اقدامات لازم جهت پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، رئیس این شبکه گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری های حاد تب دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می شود.
دکتر علیرضا قدرتی افزود: کارگران کشتارگاه، کشتارکنندگان غیرمجاز دام، دامداران، زنان خانه دار روستایی و رانندگان کامیون های حمل دام زنده، پرسنل دامپزشکی، اطرافیان بیمار و پزشکان و پرستاران از جمله افراد در معرض خطر ابتلا محسوب می شوند.
دکتر قدرتی افزود: سمپاشی جایگاه و سمپاشی بدن دام ها، عدم جداسازی کنه ها با دست از روی دام ها و خودداری از له کردن آن ها، ممانعت از ذبح های غیر مجاز در خارج از کشتارگاه ها و استفاده از دستکش و ماسک توسط افرادی که با گوشت خام سر و کار دارند، مصرف فرآورده های خام دامی تهیه شده از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی، عدم تماس مستقیم با خون و ترشحات دام کشتار شده، از جمله مهمترین راه های کنترل و پیشگیری از این بیماری است.
نظر دهید