نظارت بهداشتی بر بیش از 1 میلیون و 300 هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان زاوه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زاوه در سال 97بر بیش از یک میلیون سیصد هزار قطعه جوجه یک روزه در فارمهای گوشتی نظارت بهداشتی صورت گرفته است
رئیس شبکه دامپزشکی زاوه گفت : صنعت مرغداری و تولید گوشت سفید و تخم مرغ یکی از ارکان مهم اقتصادی می باشد . لذا در جهت حفظ این صنعت می بایست اقداماتی به منظور جلوگیری از رخداد بیماری انجام داد که از جمله آن رعایت برنامه واکسیناسیو ن منظم و مرتب بر اساس دستورالعمل توسط مرغداران می باشد.
دکتر سیدین افزود: 123 واحد فعال مرغداری در شهرستان زاوه موجود می باشد واز پرورش دهندگان طیور خواست: با توجه به اینکه یکی از راههای ابتلا به بیماری عدم رعایت فاصله جوجه ریزی،جوجه ریزی بیش از ظرفیت و یا عدم رعایت نکات بهداشتی می باشد. لذا به منظور حفظ سرمایه خود و جلوگیری از زیانهای اقتصادی نکات بهداشتی را جدی بگیرند و با اجرای دقیق برنامه واکسیناسیون از شیوع بیماری جلوگیری کنند.
نظر دهید