چهارشنبه 27 خرداد 1405

flag
  • 1397/01/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 93
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیش بینی واکسیناسیون سال 97 بجستان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بجستان، واکسیناسیون در راستای حفظ و صیانت از سرمایه دامی شهرستان و پیشگیری از احتمال بروز بیماریهای خطرناک و کشنده دامی و نیز قابل انتقال بین انسان و دام پیش بینی لازم صورت گرفته است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بجستان در این خصوص گفت: با توجه به وظیفه  ذاتی و قانونی دامپزشکی در حفظ و حراست از سرمایه دامی از ابتدای سال برابر جدول پیش بینی عملکرد واکسیناسیون سال 97 اکیپ های دامپزشکی بخش دولتی و خصوصی اقدام به واکسیناسیون دامها علیه بیماریهای مختلفی همچون بروسلوز(تب مالت)، تب برفکی، آبله، طاعون نشخوارکنندگان کوچک، هاری و... می نمایند.

دکتر متقی افزود: پیش بینی واکسیناسیون 1میلیون و 968 هزار و 62 نوبت سر دام سبک و سنگین می باشد که با تلاش همکاران زحمت کش شبکه دامپزشكی شهرستان  تا پایان سال 97 به نتیجه خواهد رسید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 45363
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور