پنجشنبه 28 خرداد 1405

flag
  • 1397/01/12 - 12:00
  • تعداد بازدید : 98
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استان اردبیل ۸ درصد گوشت مرغی کشور را تولید می‌کند

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: استان اردبیل بیش از ۷ تا ۸ درصد گوشت مرغی کشور را تولید می‌کند و خوشبختانه مشکل خاصی را در این زمینه شاهد نبودیم.





به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، صادق صالحی صبح امروز در بازدید از کشتارگاه‌های مرغ شهرستان سرعین اظهار داشت: متاسفانه در شهرستان سرعین یک مرغداری گوشتی به صورت غیرمجاز در حال فعالیت بوده که در عرض 10 روز با اطلاع‌رسانیهای لازم اقدامات پیشگیرانه و لازم برای جلوگیری از درگیری با این بیماری انجام شد.



وی افزود: برای بررسی و پیگیری موضوع شکایت در دستگاه قضائی انجام شد تا روند اجرایی موضوع طبق قانون و در دستور کار دستکاه قضائی قرار بگیرد و معدوم سازی نیز توسط مسئولان ذیربط انجام شد تا مشکلی در این زمینه پیش نیاید و اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.



مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: استان اردبیل بیش از 7 تا 8 درصد گوشت مرغی کشور را تولید می‌کند و خوشبختانه مشکل خاصی را در این زمینه شاهد نبودیم به طوری که امکانات اشتغالزایی در ارتباط با مرغ مادر روند خوبی دارد و با توجه به این که در بحث اشتغال با مشکل روبه‌رو هستیم که این بخش کمک شایانی به این مسئله کرده است.



صالحی بیان کرد: به عنوان مثال شرکت آرتا جوجه برای 800 نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است که خوشبختانه در این حوزه با حمایت سازمان جهاد کشاورزی و دامپزشکی در این زمینه اقدامات مناسبی انجام یافته است.



وی با بیان این که در حوزه تولید گوشتی 5 کشتارگاه صنعتی در استان وجود دارد تصریح کرد: 4 میلیون واحد دامی در استان وجود دارد که 2.5 واحد دامی کوچک روستایی و 1.5 میلیون عشایری وجود دارد و مابقی نیز به صورت پراکنده بیش از دو هزار واحد در سطح استان وجود دارد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 38377
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور