استمرار نظارت های بهداشتی بر محموله های گوشت مرغ تازه در شهرستان طرقبه و شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، نظارت بهداشتی بر خودرو های حمل فرآرده های خام دامی از مهم ترین وظایف سازمان دامپزشکی می باشد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: گوشت مرغ تازه یکی از فرآورده های خام دامی در سفره غذایی افراد جامعه می باشد که تحت نظارت دامپزشکی در کشتارگاه طیور تولید، بسته بندی و پس از درج کد رهگیری، تاریخ تولید و انقضا، با خودرو های یخچال دار به مراکز عرضه منتقل می گردد.
وی، در ادامه افزود: از ابتدای سال بیش از 1000 خودرو حمل گوشت مرغ تازه به مقدار 2 هزار و 600 تن توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی مورد بازدید قرار گرفته و از لحاظ دما، بسته بندی، درج تاریخ تولید و انقضا، قوام و بو مورد بررسی قرار گرفته است.
قدرتی، در پایان از شهروندان خواست؛ ضمن تهیه گوشت مرغ خانوار خود از مراکز عرضه معتبر، به تاریخ تولید و انقضای محصول توجه نمایند.