یکشنبه 15 شهریور 1405

flag
  • 1405/05/07 - 08:53
  • تعداد بازدید : 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام واکسیناسیون بیش از ۲۰۰ هزار راس دام‌ سبک علیه بیماری آبله وشاربن در شهرستان قوچان

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان از آغاز اجرای طرح واکسیناسیون دام‌های سبک علیه بیماری آبله و شاربن در این شهرستان خبر داد .

حامد شمس، رییس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان با اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماری‌های واگیر دامی اظهار کرد: در راستای حفظ سرمایه دامی، کاهش خسارات اقتصادی و ارتقای سطح بهداشت دام، اکیپ‌های عملیاتی شبکه دامپزشکی با حضور در روستاها و واحدهای دامداری، واکسیناسیون دام سبک علیه بیماری آبله را به‌صورت رایگان انجام می‌دهند.

 

 وی افزود: بیماری آبله گوسفند و بز یکی از بیماری‌های ویروسی و واگیردار دام‌های سبک است که در صورت شیوع، موجب کاهش تولید، تلفات به‌ویژه در بره‌ها و بزغاله‌ها و خسارات اقتصادی قابل توجه به دامداران می‌شود. از این‌رو، از ابتدای سال تاکنون بیش از 200 هزار راس دام سبک در شهرستان قوچان علیه این بیماری واکسینه شده است.  

 

شمس از دامداران خواست ضمن همکاری با اکیپ‌های دامپزشکی، نسبت به معرفی تمامی دام‌های واجد شرایط برای واکسیناسیون اقدام کرده و در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک یا تلفات غیرعادی، مراتب را در اسرع وقت به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.

 

این مقام مسئول تأکید کرد اجرای مستمر برنامه‌های واکسیناسیون و مراقبت فعال بیماری‌ها، نقش مهمی در حفظ سلامت دام، افزایش بهره‌وری واحدهای دامداری، تأمین امنیت غذایی و حمایت از تولید پایدار در منطقه دارد.

  • گروه خبری : اداره شهرستان قوچان
  • کد خبر : 357039
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور