سه شنبه 10 تیر 1404

flag
  • 1404/03/19 - 07:52
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ایمن‌سازی بیش از 5 هزار رأس بره و بزغاله علیه بیماری بروسلوز در سبزوار

از ابتدای سال جاری تاکنون، تعداد ۵۶۹۵ رأس بره و بزغاله در سطح شهرستان سبزوار علیه بیماری بروسلوز ایمن‌سازی شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار؛ رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان، از واکسیناسیون گسترده دام‌های سبک علیه بیماری بروسلوز خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، تعداد ۵ هزار و ۶۹۵ رأس بره و بزغاله در سطح شهرستان سبزوار علیه بیماری بروسلوز ایمن‌سازی شده‌اند.

 

وی با اشاره به مشارکت فعال بخش خصوصی و دولتی در اجرای این طرح افزود: این اقدام با هدف پیشگیری از شیوع بیماری بروسلوز در بین دام‌ها و جلوگیری از انتقال آن به انسان‌ها انجام شده و همچنان با جدیت در مناطق مختلف شهرستان ادامه دارد.

 

دکتر برات‌الله زیدآبادی، اظهار داشت: بروسلوز یکی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که با توجه به آثار اقتصادی و بهداشتی آن، کنترل و پیشگیری از آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار در پایان ضمن تقدیر از همکاری دامداران و تیم‌های اجرایی، از تمامی دامداران خواست برای حفظ سلامت دام‌های خود و جلوگیری از شیوع بیماری، نسبت به واکسیناسیون دام‌های جوان خود همکاری لازم را به عمل آورند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان سبزوار
  • کد خبر : 340328
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور