• 1403/03/23 - 09:41
  • تعداد بازدید : 226
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه هم اندیشی با محوریت شناسایی مشکلات و چالش های کاری شرکت همیاران بهداشت دام طوس در شهرستان مشهد

روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد، از برگزاری جلسه هم اندیشی با محوریت شناسایی مشکلات و چالش های کاری طرح همیار سلامت، در محل سالن جلسات شبکه دامپزشکی شهرستان، خبر داد.

دکتر هادی شایسته، معاون شبکه دامپزشکی، گفت: اجرای طرح همیار سلامت و حضور کارشناسان بخش خصوصی دامپزشکی به منظور نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی بویژه انواع گوشت قرمز و سفید موجود در هتل ها، رستوران ها و سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی به عنوان فاکتوری تاثیرگذار در کنترل کیفی فرآورده های خام دامی، می باشد.

وی، با اشاره به اینکه در این طرح کلیه مراحل کنترل و نظارت بهداشتی بر  این فرآورده ها، بویژه انواع گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی و ... مورد استفاده درآشپزخانه ی هتل ها و رستوران ها، طبق دستورالعمل ها و بخشنامه های صادره از سوی سازمان دامپزشکی می باشد، اظهار داشت: کارشناسان شاغل در این طرح، پس از کسب آموزش های لازم، ملزم به حضور فعال در کارگاه های آموزشی مختلف برگزار شده از سوی اداره کل دامپزشکی استان شده و با برگزاری آزمون علمی و تخصصی، جذب و بکارگیری شده اند.

شایسته، در این جلسه به لزوم همکاری و مساعدت مجموعه دامپزشکی شهرستان با شرکت همیاران بهداشت دام طوس، اشاره نموده و ابراز داشت: با توجه به نوپا و جدید بودن ایده مذکور در سطح کشور ، می بایست با تشکیل جلسات متعدد و ارائه مشاوره های تخصصی مرتبط چالش های احتمالی را به فرصت های مطلوب تبدیل نمود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 320901
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه