تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی تربت حیدریه بر رستورانهای بین راهی
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: همزمان با طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروزکه از 25 اسفند ماه آغاز و تا نیمه فروردین ماه سال 99 ادامه خواهد داشت نظارت بر فعالیت رستوران های بین راهی افزایش میابد
دکتر سیدین،رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه اجرای این طرح را با هدف ارتقای بهداشت و امنیت غذایی شهروندان عنوان کرد و افزود: در این فعالیت رستورانهای بینراهی و درون شهری، آشپزخانهها، هتلها و مهمانسراها ، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، به طور مستمر بازدید و کنترل خواهند شد. وی تصریح کرد: تعداد 6 اکیپ ثابت و سیار متشکل از 11 نفر در 20 روز کاری در 2 نوبت صبح و عصر نظارت های بهداشتی را در شهرستان بر عهده خواهند داشت.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه یادآور شد: همشهریان عزیزدر هنگام خرید محصولات پروتئینی با منشاء دامی حتماً به نشانه های بهداشتی بودن محصول و تاریخ تولید و انقضاء توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآورده های خام دامی می توانند موضوع را از طریق شماره تلفن 52284307 به کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی اطلاع دهند.
نظر دهید