رشد 22 درصدی تولید و استحصال گوشت مرغ در مشهد
تولید و استحصال گوشت مرغ بهداشتی در شهرستان مشهد با رشد 22 درصدی در مدت مشابه سال گذشته همراه بوده است.
معاون شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سال جاری با نظارت کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، 47 هزار و 526 تن گوشت مرغ سالم و بهداشتی در کشتارگاه های طیور شهرستان تولید شده است.
دکتر سید امید نقیبی با بیان اینکه این میزان گوشت مرغ از ذبح بهداشتی 24 میلیون و 246 هزار قطعه طیور پرورشی تولید شده است، افزود: ناظرین بهداشتی و شرعی دامپزشکی مستقر در کشتارگاه های طیور بر روند ذبح طیور نظارت کامل داشته و فرآیندهای تولید در زنجیره کشتار را با انجام نمونه برداری های رندومی و اجرای معاینات تشخیصی بررسی و کنترل می نمایند.
وی با اشاره به اینکه میزان تولید گوشت مرغ در مدت مشابه سال 96؛ 38 هزار و 930 تن بوده است؛ افزود: در سال جاری؛تولید گوشت مرغ به 47 هزار و 526 تن افزایش یافته است.
معاون شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در ادامه از شهروندان درخواست نمود: با توجه به وجود برخی مخاطرات بهداشتی موجود؛گوشت مرغ مورد نیاز خود را از فروشگاه های مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و از خرید مرغ زنده جداً خودداری نمایند.
نظر دهید