دوشنبه 10 آذر 1404

flag
  • 1404/08/20 - 09:29
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در بازدید رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان از کشتارگاه صنعتی دام شهرستان فریمان عنوان شد:

رعایت پروتکل های دامپزشکی تنها راه افزایش کیفیت فرآورده های خام دامی می باشد

روابط عمومی شبکه دامپزشکی فریمان گفت: دکتر رضا افشاریان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، حجت الاسلام محمدحسن شورورزی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان به همراه دکتر سید حبیب حسینی رئیس شبکه دامپزشکی فریمان از کشتارگاه صنعتی دام شهرستان بازدید نمودند.

دکتر رضا افشاریان در این بازدید ضمن بررسی وضعیت بهداشتی کشتارگاه دام فریمان اظهار داشت: دامپزشکی در خط مقدم حراست از سفره غذایی شهروندان است و رعایت پرتکل های دامپزشکی موجب ارتقاء سطح کیفیت محصولات تولیدی مراکز تحت نظارت دامپزشکی می شود.

 وی بر لزوم رصد و پایش ورود دام زنده به کشتارگاه و خروج لاشه از آن اشاره نمود و به اهمیت نظارت های بهداشتی کادر دامپزشکی بر روند استحصال گوشت قرمز درکشتارگاه تاکید نمود.

 در ادامه دکتر سید حبیب حسینی رئیس  شبکه دامپزشکی فریمان افزود: کشتارگاه صنعتی دام فریمان دارای یک میدان دام وابسته می باشد که مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی به صورت تمام وقت در بازار دام مستقر بوده و بر سلامت و بهداشت دام زنده ورودی به کشتارگاه دام و  عدم کشتار دام مولد به عوان ذخائر ژنتیکی دام شهرستان نظارت کامل دارد.

وی در پایان گفت : همچنین در این کشتارگاه یک اکیپ دامپزشکی دیگر متشکل از 2 دامپزشک به صورت ثابت مستقر می باشند و بر روند کشتار بهداشتی دام و مراحل بسته بندی و بارگیری فرآورده های خام دامی نظارت کامل دارند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 348009
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور