صادرات پودر طعم دهنده لبنی از شهرستان طرقبه شاندیز به کشور گرجستان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ در هفته جاری یک محموله پودر طعم دهنده لبنی (خامه ای) به وزن 1250 کیلوگرم به کشور گرجستان صادر شد.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: یکی از راهکار های مناسب برای نگهداری طولانی مدت شیر و فرآورده های آن، خشک کردن یا تبدیل آن به محصولات پودری می باشد که از جمله این فرآورده ها پودر طعم دهنده لبنی یا پودر خامه است که کاربردهای مختلفی در صنایع غذایی دارد.
وی افزود: کارشناسان شبکه بر تمامی مراحل نمونه برداری و صادرات محصول نظارت دقیق دارند و کلیه محموله ها با اخذ گواهی حمل قرنطینه ای از دامپزشکی به کشورهای مختلف صادر می گردند.