افزایش ۱۳ درصدی واکسیناسیون دامها در سبزوار نسبت به سال گذشته
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، از افزایش ۱۳ درصدی واکسیناسیون دامها در این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
نظارت بی وقفه کارشناسان دامپزشکی مشهد بر صادرات تخم مرغ خوراکی
نظارت کارشناسان دامپزشکی مشهد، بر صادرات تخم مرغ خوراکی بی وقفه ادامه دارد.
بازدید مشترک بهداشتی از کشتارگاه دام شهرداری گناباد
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد، بازدید مشترک کارشناسی از کشتارگاه دام شهرداری گناباد انجام گرفت.
نظارت بهداشتی دامپزشکی تربت حیدریه بر روند کشتار دام در کشتارگاه صنعتی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه، عملیات نظارت بهداشتی این شبکه بر روند کشتار در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان با دقت در حال اجراست.
فعالیت ۱۴۰ زنبورستان در شهرستان طرقبه و شاندیز / نظارت بهداشتی بر تولید سالانه 28 تن عسل
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، از فعالیت 140 زنبورستان در سطح شهرستان خبرداد.
واکسیناسیون بیش از ۱۰۳ هزار راس دام سبک علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در سبزوار
دکتر براتالله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، از واکسیناسیون ۱۰۳ هزار و ۵۷۰ رأس دام سبک علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
هشدار دامپزشکی درگز به مرغداران در خصوص پیشگیری از بروز بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان
دکتر سعید دلفراز، در خصوص رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بروز بیماری آنفلوانزا در مزارع پرورش طیور به مرغداران، هشدار داد.
با اجرای موفق طرح عقیم سازی سگ های ولگرد محقق شد؛
سیر نزولی کانون بیماری هاری در شهرستان طرقبه و شاندیز
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، با اشاره به اجرای موفق طرح عقیم سازی سگ های ولگرد، گفت: از ابتدای امسال کانونی از این بیماری در سطح شهرستان مشاهده و ثبت نشده است.
رصد دقیق صادرات محصولات لبنی قوچان توسط دامپزشکی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، از نظارت بر صادرات حدود 20 تن از محصولات لبنی خبر داد.