رییس دامپزشکی طرقبه شاندیز، خبرداد؛
فعالیت ۷ گروه ناظر بهداشتی در روز عید قربان
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، از فعالیت ۷ اکیپ ناظر بهداشتی در روز عید سعید قربان خبرداد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، دکتر "علیرضا قدرتی" با اعلام این خبر، گفت: ۷ گروه شامل ۳ اکیپ ثابت و ۴ اکیپ سیار وظیفه نظارت بهداشتی بر ذبح و استحصال گوشت دام های نذری را در عید قربان امسال برعهده دارند.
وی، بیان داشت: از آنجایی که برخی خیران و نیکوکاران در روز عید برای به جای آوردن فریضه حسنه، دام قربانی می کنند از این رو دامپزشکی شهرستان با هدف پیشگیری از مخاطرات بهداشتی و زیست محیطی نسبت به تجهیز ۲ اکیپ ثابت در محل کشتارگاه شاندیز، ۴ اکیپ سیار در سطح شهرستان و یک اکیپ در محل شبکه دامپزشکی متشکل از ۱۷ نفر کارشناس بهداشتی و شرعی در روز عید به شهروندان و خیران خدمات بهداشتی ارائه می دهد.
قدرتی، عنوان کرد: توصیه می کنیم ذبح دام ها در کشتارگاه انجام شود و مردم از ذبح دام در منازل و اماکن مسکونی و عمومی پرهیز کنند. این مقام مسئول بر نگهداری گوشت و دل و جگر دام قربانی به مدت 24 ساعت در دمای یخچال تاکید کرد و از شهروندان خواست از مصرف گوشت و دل و جگر دام نذری بلافاصله پس از ذبح دام خودداری کرده و برای جابجایی یا تکه تکه کردن گوشت از دستکش استفاده کنند.