• 1402/02/10 - 10:41
  • تعداد بازدید : 610
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نمونه گیری از کرم های ابریشم سطح شهرستان درگز جهت بررسی وجود بیماری

روابط عمومی شبکه دامپزشکی درگز از اخذ نمونه جهت بررسی بیماری های مربوط به کرم ابریشم و همچنین بررسی عوامل دخیل در توقف رشد جعبه های دریافتی توسط تعدادی از نوغان داران شهرستان خبر داد.

دکتر شمس رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان درگز بیان کرد: در پی گزارش واصله مبنی بر توقف رشد کرم های ابریشم جعبه های دریافتی توسط یکی از نوغانداران بلافاصله کارشناس شبکه دامپزشکی با همکاری کارشناسان جهاد کشاورزی به محل اعزام و اقدام به نمونه گیری و همچنین بازدید و بررسی شرایط محل نگهداری تخم نوغان از نظر بهداشتی و میزان دما و رطوبت مورد نیاز جهت افزایش کمیت و کیفیت پیله ها نمودند.

وی در ادامه افزود :نمونه های اخذ شده به جهت بررسی بیشتر به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی ارسال گردید تا مشخص گردد که آیا علت عدم رشد کافی کرم های ابریشم به علت بیماری بوده و یا سایر عوامل مدیریتی و محیطی در این امر تاثیرگذار هستند.

شمس در انتها گفت: شهرستان درگز از لحاظ پروش کرم ابریشم و شغل فصلی نوغانداری حائز اهمیت و رتبه در سطح استان می باشد ولی متاسفانه خشکسالی پیش آمده در طی سال جاری این شغل را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان درگز
  • کد خبر : 300760
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه