دوشنبه 08 دی 1404

flag
  • 1399/10/16 - 12:36
  • تعداد بازدید : 288
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در دیدار با اعضای اتحادیه کارخانجات خوراک دام و طیور:

نهایت مقصود و هدف ما و تولیدکنندگان بایستی سلامت غذا باشد

 مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در دیدار با اعضای اتحادیه کارخانجات خوراک دام و طیور استان اظهار کرد: نهایت مقصود و هدف ما و تولیدکنندگان بایستی سلامت غذا باشد.

دکتر جواد اعلمی گفت: هم سلامت دام و هم سلامت انسان در زمینه غذا وابسته به فعالیت کارخانجات خوراک دام و طیور است و فعالیت های شما در دو بخش سلامت و ثبات اقتصادی قابل تقدیر است.

وی افزود: گاها دستورالعمل هایی وجود داشته که دست و پاگیر بوده که اصلاح چنین مواردی در دست اقدام است.

او از ضرورت بروز بودن دانش مسولین فنی بهداشتی دامپزشکی در کارخانجات خوراک دام و طیور یاد کرد و گفت: استمرار جلسات و موضوعات مورد بحث اولویت بندی شوند تا در دیدارهای بین ما و شما پیگیری و حل و فصل شده تا در جهت رونق و جهش تولید، گام های اساسی در این بخش برداشته شود.

اعضای اتحادیه کارخانجات اتحادیه خوراک دام و طیور نیز در این دیدار با اشاره به نقش موثر دامپزشکی در کیفیت و کمیت تولیدات اذعان داشتند با فرآوری کردن بهداشتی نهاده ها می توانیم وابستگی به نهاده را کاهش دهیم.

دکتر احمد سلحشور عضو اتحادیه یادشده در این جلسه گفت: لزوم مطالعه جدی روی نژاد مرغ آرین برای بهبود تولیدات در حوزه طیور ضروری است و ما آمادگی ۱۰۰ درصد برای همراهی با اداره کل دامپزشکی استان در حوزه های مربوطه را داریم.

مهندس حسن زاده دیگر عضو این اتحادیه نیز در این جلسه گفت:  به حل مشکلات کارخانجات خوراک دام با حضور دامپزشکی خوشبین هستیم و معتقدیم که حضور دامپزشکان در کارخانجات خوراک دام برای افزایش کمی و کیفی تولید ضروری است.

احمد کافی، رییس اتحادیه کارخانجات خوراک دام و طیور استان نیز یادآور شد: بیش از ۸۰ کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت ۸۰ میلیون تن در سال با بیش از ۲۳۰۰ میلیارد تومان با اشتغال ۵۰۰۰ نفر مستقیم و ۱۷۰۰۰ نفر غیر مستقیم در استان فعال هستند و استان به لحاظ کمی و کیفی طی سنوات گذشته جزو رتبه های اول و دوم کشور بوده است.

وی یادآور شد علیرغم تمام ظرفیت های موجود، خام فروشی نهاده ها گریبانگیر ما شده که  همین امر سبب خروج بی رویه ارز شده است لذا خواستار متوقف شدن خام فروشی هستیم.

سالارپیشه دیگر عضو این اتحادیه نیز ضمن لزوم تعامل حداکثری بین تشکل متبوع خود و اداره کل دامپزشکی استان یادآور شد: حضور نمایندگان تشکل ها در تصمیم گیری هاضرورت دارد لذا این درخواست را از دامپزشکی استان داریم در تمامی جلسات مرتبط، نمایندگان اتحادیه نیز جهت ارائه نظر کارشناسی حضور داشته باشند.

برای دیدن تصاویر جلسات کلیک کنید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 258885

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور