• 1401/04/11 - 10:08
  • تعداد بازدید : 336
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هشدار دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص مصرف شیر خام

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ دکتر قدرتی رئیس شبکه در خصوص مصرف شیر خام و فرآورده های لبنی سنتی هشدار داد.

وی اعلام کرد: مهمترین علت ابتلا به بیماری بروسلوز یا همان تب مالت  مصرف شیر خام نجوشیده و غیر پاستوریزه است.

دکتر قدرتی در این خصوص گفت: جوشاندن شیر حداقل به مدت 5 دقیقه یکی از راهکارهای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است و به شهروندان توصیه نمود از مصرف شیر محلی فله ای به صورت نجوشیده جدا خودداری کنند.

وی افزود: با استقرار مسوولین فنی بهداشتی دامپزشکی در بخش دریافت کارخانه های لبنی و سکوهای جمع آوری شیر خام آزمایشات اولیه در این مراکز تحت نظارت دامپزشکی انجام و پس از تائید بهداشتی و عدم آلودگی در کارخانجات لبنی با انجام پاستوریزاسیون و یا استریلیزاسیون شیرهای کاملا بهداشتی دارای تاریخ تولید و انقضا با شیوه حمل مناسب به مراکز عرضه حمل و نقل می گردند که توصیه می شود شهروندان از این گونه محصولات خریداری و مصرف نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 287717
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه