تصویب قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید در مجلس شورای اسلامی در سال 1387:
توجه به حلیت و پاکی غذای مصرفی، سفارش قرآن کریم و تأکید دستورات دین مبین اسلام و همواره یکی از دغدغههای همیشگی مراجع عظام تقلید و علماء و متدینین بوده است؛ به برکت انقلاب اسلامی، تبیین و تعیین ضوابط نظارت این امر مهم بر عهده نماینده معزز مقام معظم رهبری در وزارت جهاد کشاورزی قرار داده شده و تصویب «قانون نظارت شرعی بر صید و ذبح» در مجلس محترم شورای اسلامی در سال 1387 توجه به همین ضروریات بوده است.یکی از نکات قابل توجه در تدوین این قانون، نقش مهم اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی خصوصاً دفتر نمایندگی ولی فقیه در این اداره کل میباشد؛ شایان ذکر است که اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی عضو اصلی کارگروه تهیه مواد و متون قانون مذکور در کشور بوده، که با تشکیل کارگروه ویژه در استان خراسان رضوی و استفاده از تمام ظرفیت و نیرویهای موجود از بخشهای مختلف دامپزشکی خراسان رضوی نقش مهمی را در تدوین متن قانون اجرای نمودهاند.
حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور و در مجموعه آن دفاتر نمایندگی ولی فقیه در ادارات کل دامپزشکی استانها مجری قانون یاد شده میباشند.
از مهمترین وظایف این قانون میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:
- آموزش و تعیین صلاحیت و وظایف و بهکارگیری ناظران شرعی و ارزیابی عملکرد آنان در دورههای زمانی.
- تعیین صلاحیت ذابحین و صیادان و ارتقاء سطح آموزشی مرتبط با وظایف آنان.
- تعیین ضوابط مربوط به نحوة استفاده حلال از اجزاء حیوانات حرام گوشت و منافع محلله اجزای حرام حیوانات حلال گوشت و آبزیان حرام وفق فتاوی مقاممعظمرهبری و مراجع عظام تقلید و فقه اهل سنت (در جاهایی که طبق قانون باید فقه اهل سنت رعایت شود) برای داخل و خارج از کشور.
- اعطاء نشان بینالمللی استاندارد و حلال به کلیه فرآوردهها خامی و تولیدات حلال و کشتارگاههای دام و طیور
- فرهنگ سازی در خصوص غذای حلال و اطلاع رسانی با اصحاب رسانه و مطبوعات (صدای و سیما و...).
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت