• 1398/04/01 - 10:16
  • تعداد بازدید : 400
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رییس سازمان دامپزشکی کشور در جمع مدیران کل دامپزشکی استانها خواستار شد:

درک شرایط جنگی در انجام خدمات دامپزشکی به مرغداران، دامداران و آبزی پروران کشور

رییس سازمان دامپزشکی کشور در جمع‌بندی گردهمایی مدیران کل دامپزشکی استانها، ضمن ارائه رهنمودهای مدیریتی به آنها با توجه به شرایط خاص جنگی، خواستار اتخاذ تمهیدات جدی جهت رفع هرگونه مشکلات مردم و تامین واکسن و داروی مصرف کنندگان با قیمت ارز تخصیصی دولتی و بدون سوء استفاده واسطه ها شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علیرضا رفیعی‌پور، رییس این سازمان در پایان گردهمایی مدیران دامپزشکی استانها و جمع بندی سخنان مطرح شده در نشست دو روزه بروجرد؛ پس از تشکر از میزبانی همکاران اداره کل دامپزشکی استان لرستان از همکاران خود از سایر استانها تشکر کرد و گفت: همانطور که در زمان جنگ جوانان زیادی از کشور کشور را به گونه‌ای مدیریت کردند که امروزه آکادمی‌های بزرگ نظامی دستاوردها و شکل عملیات‌های زمان جنگ را به دانشجویان تدریس کنند، از مدیران دامپزشکی نیز انتظار می‌رود در این مسوولیت محوله، از هرگونه تلاش و خلاقیت لازم جهت رفع مشکلات موجود دریغ نکنند.
وی ضمن اینکه به همکاران خود در استانها توصیه کرد به دنبال تسهیل خدمت به تولیدکنندگان باشند، از آنها خواست تا با شماره‌های تولیدکنندگان تماس بگیرند و به صورت حضوری نزد آنها رفته و ضمن گفتن خداقوت به آنها در شرایط سخت کنونی، مشکلات آنها را جویا شده و از هیچ اقدام ممکن جهت رفع آن مضایقه نکنند.
رفیعی‌پور با اشاره به اینکه ستادی در سازمان دامپزشکی در روزهای سه شنبه هر هفته جهت رفع آن دسته از مشکلات تولیدکنندگان که در استانها به هر دلیل امکان حل آن فراهم نشده اقدام می‌کند، از مدیران کل استانها خواست در مواردی که امکان حل آن در استان‌ها مقدور نشده، از طریق این ستاد به رفع و رجوع مشکل تولیدکنندگان اقدام کنند.
رییس سازمان دامپزشکی کشور در اشاره به مشکل تامین ارز جهت ترخیص محموله‌های معطل مانده در گمرک تا هفته گذشته افزود: خوشبختانه با پیگیری‌های شدید انجام‌شده و تامین 20 میلیون یورو ارز دولتی، محموله‌های دارو و واکسن واردکنندگان که در گمرک مانده بود، سرانجام ترخیص شد.
در‌عین‌حال، رفیعی‌پور با اشاره به اینکه مرغداران و دامداران می‌توانند بهترین تبلیغ‌کنندگان مصرف واکسن‌های تولید داخل باشند، گفت: در این وادی، باید به صورت مسوولانه و همدلانه مشکلات دقیق این زحمتکشان را شنید که اگر با واکسن‌های داخلی مشکلی دارند، مشکل آنها در رابطه با واکسن‌های تولید داخل چیست.
وی با بیان اینکه مدیران کل استانها باید نسبت به تامین دارو و واکسن به دور از هرگونه مداخله و سوء‌استفاده واسطه‌ها برای تولیدکنندگان اقدام کنند، از آنها خواست در امر رصد و پایش حداکثر توجه خود را به دستورالعمل تدوین شده در این امر کرده و تمام حواله‌هایی را که به تشکل‌ها داده شده تا رسیدن به دست مرغدار، دامدار و آبزی پرور رصد و پایش کنند که با همان قیمت اصلی به دست آنها برسد.
رفیعی‌پور یکی از دلایل کمبود "متیونین" در کشور را با وجود واردات بالای آن، ناشی از همین امر برشمرد و تاکید کرد: به طور نمونه طی سال 97 به میزان 25 هزار تن متیونین و 15 هزار تن "لیزین" وارد کشور شد که هر دو قلم 30 درصد بیش از نیاز کشور بوده است. لذا این امر نشان می‌دهد امر رصد و پایش باید با حداکثر توجه و تمرکز به ویژه در مورد حدود 25 قلم دارو - واکسن پرکاربرد صورت گیرد.
به گفته وی، متاسفانه شرایط این روزها به گونه ای است که در صورت عدم پایش و رصد، واردکنندگانی هستند که مبادرت به فروش دارو و واکسن‌های تامین شده با ارز دولتی به دست واسطه‌هایی کنند که آن‌ها نیز با قیمت بالا دارو و واکسن را به دست تولیدکننده می‌رسانند.
رفیعی پور در این رابطه جهت افزایش قدرت رصد و پایش مدیران کل استانها بر فرآیند پخش و توزیع واکسن و داروی مورد نیاز تولیدکنندگان با همان ارز 4200 تومانی رهنمودهای لازم را توصیه کرد.
رییس سازمان دامپزشکی کشور در بخش دیگری از اظهارات خود موفقیت‌های این سازمان طی دو سال گذشته را مرهون انجام تمام اقدامات بر پایه رویکرد علمی به انجام وظایف محوله به این سازمان برشمرد و افزود: انجام وظایف بر اساس تعهد به مسوولیت‌های سازمانی در کنار انجام امور بر پایه علوم مدیریتی و فنی موجب اجرای سریع و خدمت با کیفیت رضایت‌بخش به تولیدکنندگان و ذی‌نفعان سازمان دامپزشکی می‌شود.
این مقام مسوول ارشد در سازمان دامپزشکی کشور، خطاب به تمام مدیران کل استانها به صراحت از آنها خواست نسبت به شناسایی و تعیین تکلیف فوری واحدهای غیرمجاز تولیدی در حوزه مسوولیت سازمان دامپزشکی وارد عمل شده و اقدام کنند.
وی با اشاره به واقعه دردناک سیل اخیر در 25 استان که در 15 استان بحرانی بود، از عملکرد مسوولانه همکارانش در ادارات کل دامپزشکی استانها در کنترل بیماری‌ها ابراز رضایت کرد و گفت: همانطور که مقام معظم رهبری شرایط کنونی را جنگی توصیف کرده‌اند، لذا باید با تمام وجود و تا زمان رفع تحریم‌ها جهت کاهش مشکلات مردم کوشیده شود.
رفیعی پور در بخش دیگری از اظهاراتش با یادآوری توفیق مهم دستاورد انتخاب ایران به دبیرکلی منطقه آسیا، خاوردور و اقیانوسیه سازمان جهانی بهداشت دام در اجلاس پاریس، ابراز امیدواری کرد با همکاری جدی تمام مدیران و کارکنان در این شرایط خاص جنگی، مشکلات مردم از طریق سامانه‌های سازمان و بدون نیاز به مراجعه آنها به ادارات یا سازمان رفع و رجوع شود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 133724
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه