• 1399/05/16 - 10:49
  • تعداد بازدید : 332
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی در شهرستان بینالود علیه بیماری تب کریمه کنگو

به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود در محل کشتارگاه های دام طرقبه و شاندیز، کلاس آموزش پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو برگزار شده است.

سرپرست دامپزشکی بینالود، کشتار دام در کشتارگاه را بهترین راه برای جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو دانست و افزود : در کشتارگاه، دامپزشک مسئول فنی بهداشتی در محل حضور داشته و قبل، حین و بعد از کشتار محل را بازرسی می کند و بعد از آن هم گوشت در سردخانه تا ۲۴ ساعت نگهداری می شود و سپس عرضه گوشت در مراکز عرضه تحت نظارت دامپزشکی انجام می شود بنابراین از این طریق هیچ خطری متوجه مصرف کننده نیست. وی توصیه نمود مردم حتماً گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و به بر چسب  و مهر دامپزشکی بر روی لاشه ها نیز توجه ویژه کنند.

دکتر علیرضا قدرتی همچنین افزود : سالانه در فصول گرم سال شاهد تکثیر و فعالیت کنه‌ها و احتمال بروز و شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو وجود دارد که با اقدامات پیشگیرانه می توان با این بیماری مبارزه کرد و مانع شیوع آن شد.

وی یادآوری کرد: بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو از طریق گزش کنه، نیش حشرات، تماس با خون یا ترشحات مبتلایان، له کردن کنه، تماس مستقیم با لاشه گوشت، خون، ترشحات و بافت های آلوده دام و تنفس در تماس با دام های آلوده قابل انتقال است، بنابراین نظارت بر کشتار دام در کشتارگاه ها و پرهیز از کشتار غیرمجاز دام را از مهمترین عوامل پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو می باشد.

به همین منظور در محل کشتارگاه های دام طرقبه و شاندیز، کلاس های آموزشی جهت پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو برای سلاخان کشتارگاه و قصابان شهرستان و با رعایت موارد محافظت شخصی و فاصله اجتماعی جهت پیشگیری از بیماری کرونا برگزار گردید.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 254549
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه