• 1398/04/25 - 10:40
  • تعداد بازدید : 484
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش چهره به چهره سرآشپزان و متصدیان آشپزخانه های رستوران ها و هتل ها در مشهد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: کارشناسان بهداشتی این شبکه در اجرای بازرسی ها و گشت های کنترلی خود از رستوران ها و هتل های سطح شهرستان اقدام به آموزش چهره به چهره سرآشپزان و متصدیان آشپزخانه ها می نمایند.

دکتر محمود جوادی نژاد با اعلام این خبر افزود: آموزش جایگاه ارزشمندی در ارتقای سطح بهداشت و امنیت غذایی شهروندان داشته چراکه در بسیاری از موارد و پرونده های تشکیل شده در حوزه فرآورده های خام دامی عدم اطلاع متصدیان شاغل در مراکز از استانداردها و اصول مراقبت و نگهداری فرآورده های خام دامی سبب ایجاد کاهش کیفیت و مخاطره در بهداشت فرآورده موجود شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از یک هزار و 880 واحد اقامتی و پذیرایی در سطح شهرستان فعالیت می نمایند، افزود: آموزش چهره به چهره متصدیان شاغل در این مراکز گام مهمی در رشد و ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی شهروندان خواهد بود.

دکتر محمود جوادی نژاد در پایان از فعالان در این صنعت درخواست نمود با برگزاری دوره های آموزشی ترویجی در حوزه بهداشت فرآورده های خام دامی کادر بهداشتی شاغل خود را به اطلاعات مورد نیاز آشنا نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 134712
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه