• 1402/01/08 - 12:16
  • تعداد بازدید : 306
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با نظارت دامپزشکی بر کشتارگاه های طیور استان طی اجرای طرح نوروزی تا کنون؛

9800 تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد

در پی اجرای طرح تشدید نظارت های نوروزی دامپزشکی در خراسان رضوی با نظارت دامپزشکی استان بر کشتارگاه های طیور، بیش از 9800 تن گوشت مرغ از ذبح بیش از 5 میلیون و 50 هزار قطعه طیور استحصال شد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر اظهار داشت: طی مدت اجرای این طرح و تا پایان آن در کشتارگاه های طیور استان، بیش از 49 هزار لاشه طیور ذبح شده به وزن 45 تن ضبط و از ورود ابن میزان به بازار مصرف جلوگیری شده است.

دکتر محمود قربان زاده، میزان کشتار دام در کشتارگاه های استان را نیز طی مدت اجرای طرح یادشده 121 هزار راس دام سبک و سنگین دانست و افزود: از این میزان دام کشتارشده، بیش از 2700 تن گوشت قرمز روانه بازار مصرف شده است.

وی، ضمن تاکید بر اهمیت گزارش‌های مردمی در کشف و ضبط موارد غیر مجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی از کلیه شهروندان درخواست نمود، در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآورده‌های  خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025 و 37250035 (شبکه دامپزشکی مشهد)، تلفن 1512 و یا با سامانه پیامک 300001512 اطلاع رسانی نمایند.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 299092
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه