• 1400/03/24 - 11:38
  • تعداد بازدید : 200
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

با هدف کنترل دما فراورده های خام دامی انجام شد: بازدید از مراکز عرضه در شهرستان باخرز

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی باخرز بازدید های نظارتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی یکی از اولویت های دامپزشکی است که در طول سال صورت می پذیرد.

دکتر سعیدخانزاده مدیر شبکه دامپزشکی با اعلام این خبر گفت علی رغم همه گیری ویروس کرونا ، این شبکه بازدید های خود را از مراکز شدت بخشیده تا شهروندان محصولی بهداشتی و سالم تهیه و مصرف نمایند.

وی افزود: این بازدید با توجه به گرمای هوا و احتمال نوسان دمایی یخچالهای نگهداری فراورده ها، کارشناسان شبکه دامپزشکی باخرز با هدف کنترل دمای فراورده های خام دامی در مراکز عرضه از این مراکز بازدید کردند که دمای نگهداری در شرایط مطلوب و قابل قبول می باشد.

وی در پایان ضمن اشاره به اینکه دمای نگهداری لاشه تازه باید بین 0 تا 4 درجه باشد خاطر نشان کرد  :شهروندان عزیز کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه  های دامپزشکی شهرستان با شماره تماس 54823282 اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان باخرز
  • کد خبر : 274736
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه