توصیه دامپزشکی طرقبه شاندیز به مراکز تولید، توزیع و بسته بندی تخم مرغ در خصوص رعایت الزامات بهداشتی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز از توصیه به کلیه مراکز بسته بندی تخم مرغ در خصوص رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی تولید، توزیع و بسته بندی در شهرستان خبر داد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/2025/Jan/22/2ا_crop.jpg)
دکتر علیرضا قدرتی، رییس شبکه دامپزشکی در این خصوص بیان نمود: تخم مرغ تولیدی از مرغداری ها بایستی با اخذ گواهی حمل بهداشتی و داخل کارتن های با نشانه گذاری دقیق (درج تاریخ تولید و تاریخ انقضا و نام مرغداری ) به مراکز بسته بندی منتقل گردد.
وی، ادامه داد: مراکز بسته بندی تخم مرغ خوراکی نیز موظفند تاریخ بسته بندی، تاریخ انقضا به همراه سایر مشخصات لازم برابر ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور را روی بسته بندی تخم مرغ درج نمایند و همچنین به دلیل فساد پذیری تخم مرغ در مراکز عرضه شرایط دمایی نگهداری آن باید رعایت گردد.
قدرتی، در پایان ضمن اشاره به نقش شهرستان بعنوان قطبی در تولید و توزیع تخم مرغ و صادرات محصولات، تاکید کرد: با توجه به اینکه تخم مرغ به عنوان یکی از فرآوردههای خام دامی، نقش مهمی در تأمین بخشی از نیاز پروتئینی افراد و اقتصاد جامعه دارد و بر این اساس سلامت و بهداشت آن از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و بایستی شرایط نگهداری و عرضه بهداشتی آن مورد توجه و نظارت قرار گیرد.