• 1401/12/23 - 13:15
  • تعداد بازدید : 2799
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه بهداشتی خرید و روش تشخیص ماهی قزل آلای سالم از فاسد

دکتر شمس رییس شبکه دامپزشکی درگز درمورد روش تشخیص ماهی قزل آلای سالم عنوان کرد: در ماهی تازه سالم چشم ها براق، محدب و کاملاً برآمده و با مردمک روشـن و قرنیـه شـفاف می باشد.

وی افزود: گوشت ماهی تازه سالم دارای حالت ارتجاعی (الاستیک) است که با فشار انگشت نشانه بر روی عضلات پشتی اطراف ستون فقرات ماهی قابل تشخیص و اثر فرورفتگی ناشی ازفشار انگشت بر روی عضلات باقی نمی ماند، در ماهی تازه سالم درجه یک رنگ آبشش قرمز روشن بدون موکوس می  باشد. پوست روشن ، براق و بدون تغییر رنگ می باشد.

دکتر شمس ادامه داد: ﻣﻬﻤﺘﺮﻳﻦ ﻋﻼﻣﺖ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﻣﺎﻫﻲ ﺳﺎﻟﻢ از ﻓﺎﺳﺪ ﺗﻮﺟﻪ ﻛﺮدن ﺑﻪ ﻗﻮام و ﺣﺎﻟﺖ ﻇﺎﻫﺮی آن اﺳﺖ ﻛﻪ در مﺎﻫﻴﺎن ﺳﺎﻟﻢ ﺳﻔﺖ و ﺳﺨﺖ ﺑﻮده و در ﻣﺎﻫﻴﺎن ﻓﺎﺳﺪ ﻧﺮم و ﺷﻞ اﺳﺖ. قزل آلا حتی در زمانیکه تازه از آب گرفته شده دارای ترشحات موکوسی و لزج است ضمنا این ترشحات هم بر روی آبشش هم پوست می تواند باشد، غالباً این بو ( فساد) آمونیاکی است ولی هرگونه بوی نامطبوع دیگر مثل اسیدی و تند می تواند باشد.

  • گروه خبری : اداره شهرستان درگز,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 298551
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان