• 1401/02/12 - 08:25
  • تعداد بازدید : 204
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی کیفیت محموله های مرغ توزیعی در شهرستان زاوه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زاوه؛ روزانه 2 تن گوشت مرغ وارد شهرستان می شود که توسط واحد نظارت از نظر کیفی مورد بررسی قرارگرفته ی شود.

بررسی کیفیت محموله های مرغ توزیعی در شهرستان زاوه

دکتر حسین اکبری نسب رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان زاوه در همین رابطه گفت روزانه 2 تن گوشت مرغ وارد شهرستان می شود که توسط واحد نظارت از نظر کیفی مورد بررسی قرارگرفته و در صورت تایید اجازه توزیع در سطح شهرستان داد می شود.

وی افزود : در هنگام خرید باید توجه داشت که پوست بدن در مرغ تازه سفید مایل به زرد و به‌صورت یکنواخت روی بدن کشیده شده همچنین پوست باید فاقد هرگونه پارگی، تورم، خون‌مردگی، تغییر رنگ و یا خراش باشد. مرغ تازه سالم و بهداشتی در بسته‌بندی‌های دارای تاریخ تولید عرضه می‌شود و باید تا هنگام عرضه در یخچال مناسب و در دمای صفرتا 4 درجه سانتی‌گراد نگهداری گردد و در ضمن عمرماندگاری لاشه بسته‌بندی‌شده مرغ تازه در این شرایط 3 روز است.

اکبری نسب در خصوص شرایط بهداشتی مرغ منجمد گفت: این محصول باید به‌صورت کاملاً منجمد در بسته‌بندی‌های سالم و دارای مشخصات، شامل:نام کشتارگاه، کد پروانه بهداشتی بهره‌برداری دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضا و آدرس و شماره تلفن کشتارگاه باشد.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان زاوه
  • کد خبر : 285730
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان