برگزاری کلاس آموزشی ترویجی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی در شهرستان زاوه
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/7361916864179483273.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زاوه اولین کلاس آموزشی –ترویجی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی برای قصابان و مرغ فروشان شهرستان زاوه به برگزار شد.
رئیس شبکه دامپزشکی زاوه گفت : یکی از اولویتهای عرضه گوشت سالم و بهداشتی پس از استحصال لاشه کاملا بهداشتی در کشتارگاه رعایت اصول و موازین بهداشتی در مراکز عرضه مواد پروتئینی می باشد.لذا رعایت اصول بهداشتی در حین کار و مراکز عرضه از آلودگیهای ثانویه جلوگیری کرده و باعث حفظ کیفیت فرآورده پروتئینی و جلوگیری از فساد سریع آن می شود.
دکترسیدین افزود : با توجه به اهمیت موضوع و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته این کلاس آموزشی به صورت توسط کارشناسان نظارت شهرستان برگزار گردیده است.
نظر دهید