افزایش جوجه ریزی در مرغداریهای سبزوار
دکتر ولیالله جغتایی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوارگفت: ۳ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی ظرف ۲ ماه نخست سال ۱۴۰۰ در ۳۶۵ مرغداری گوشتی و ۱۲ مرغداری تخمگذار سبزوار انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۴۰ درصد بیشتر است.

وی گفت: تامین به موقع نهادههای طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ، از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه ریزی بوده که منجر به افزایش حجم تولید گوشت مرغ و عرضه آن به بازار، شده است.
جغتایی عنوان داشت: مدت زمان هر دوره جوجه ریزی، ۶۰ تا ۷۰ روز است و مجوز جوجه ریزی برای واحدهای مرغداری، در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفته شدن فاصله زمانی بین دو دوره جوجه ریزی، برای دوره بعدی صادر میشود.
او افزود: نظارتهای لازم بهداشتی و تخصصی بر فعالیت حرفهای پرورش دهندگان طیور از جمله مرغ انجام شده و همه اطلاعات مربوط به فرایند پرورش مرغ، شامل جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز و درمان بیماریهای طیور، هماینک در "سامانه پایش و مراقبت بیماریهای طیور"، ثبت میشود.
نظر دهید