• 1400/03/10 - 11:12
  • تعداد بازدید : 276
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

افزایش جوجه‌ ریزی در مرغداریهای سبزوار

دکتر ولی‌الله جغتایی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوارگفت: ۳ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجه‌ ریزی ظرف ۲ ماه نخست سال ۱۴۰۰ در ۳۶۵ مرغداری گوشتی و ۱۲ مرغداری تخمگذار سبزوار انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۴۰ درصد بیشتر است.

وی گفت: تامین به موقع نهاده‌های طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ، از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه‌ ریزی بوده که منجر به افزایش حجم تولید گوشت مرغ و عرضه آن به بازار، شده است.

جغتایی عنوان داشت: مدت زمان هر دوره جوجه‌ ریزی، ۶۰ تا ۷۰ روز است و مجوز جوجه‌ ریزی برای واحدهای مرغداری، در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفته شدن فاصله زمانی بین دو دوره جوجه‌ ریزی، برای دوره بعدی صادر می‌شود.

او افزود: نظارتهای لازم بهداشتی و تخصصی بر فعالیت حرفه‌ای پرورش‌ دهندگان طیور از جمله مرغ انجام شده و همه اطلاعات مربوط به فرایند پرورش مرغ، شامل جوجه‌ ریزی، واکسیناسیون، بروز و درمان بیماریهای طیور، هم‌اینک در "سامانه پایش و مراقبت بیماریهای طیور"، ثبت می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان سبزوار
  • کد خبر : 274347
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید