نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید بیش از 389 تن گوشت قرمز از ابتدای سال در قوچان
روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان از نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه بیش از 389 تن انواع گوشت قرمز از ابتدای سال جاری در این شهرستان خبرداد.

رئیس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: نظارت های بهداشتی دامپزشکی در راستای ارتقای بهداشت عمومی و امنیت غذایی شهروندان از تمام واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی بصورت مستمر در حال انجام است.
دکتر محمد احمدی تصریح کرد: شهرستان قوچان دارای یک کشتارگاه سنتی دام بوده که تحت نظارت کامل مسئول فنی و بهداشتی و ناظر ذبح شرعی فعالیت می کند ، علاوه بر این کارشناسان نظارت این شبکه در طی بازدید های خود درصورت مشاهده هرگونه تخلف و یا شناسایی موارد غیر بهداشتی اقدام به ضبط فرآورده مشکوک کرده و درصورت غیرقابل مصرف بودن، آن را معدوم و ازچرخه مصرف خارج می کنند و همچنین با متخلفان از طریق مراجع قضایی بدون هیچگونه اغماض برخورد می گردد.
وی در خاتمه افزود: در چهار ماهه ابتدایی سال جاری 389 تن گوشت قرمز با نظارت کارشناسان دامپزشکی در سطح شهرستان تولید و عرضه شده است.
نظر دهید