• 1398/05/15 - 08:50
  • تعداد بازدید : 182
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید بیش از 389 تن گوشت قرمز از ابتدای سال در قوچان

روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان از نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه بیش از 389 تن انواع گوشت قرمز از ابتدای سال جاری در این شهرستان خبرداد.

رئیس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: نظارت های بهداشتی دامپزشکی در راستای ارتقای بهداشت عمومی و امنیت غذایی شهروندان از تمام واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی بصورت مستمر در حال انجام است.

دکتر محمد احمدی تصریح کرد: شهرستان قوچان دارای یک کشتارگاه سنتی دام بوده  که تحت نظارت کامل  مسئول فنی و بهداشتی و ناظر ذبح شرعی فعالیت می کند ، علاوه بر این کارشناسان نظارت این شبکه در طی بازدید های خود درصورت مشاهده هرگونه تخلف و یا شناسایی موارد غیر بهداشتی اقدام به ضبط فرآورده مشکوک کرده و درصورت غیرقابل مصرف بودن، آن را معدوم و ازچرخه مصرف خارج می کنند و همچنین با متخلفان از طریق مراجع قضایی بدون هیچگونه اغماض برخورد می گردد.

وی در خاتمه افزود: در چهار ماهه ابتدایی سال جاری 389 تن گوشت قرمز با نظارت کارشناسان دامپزشکی  در سطح شهرستان تولید و عرضه شده است.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان قوچان
  • کد خبر : 135639
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید