• 1397/12/19 - 09:35
  • تعداد بازدید : 186
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید 85 هزار کیلوگرم گوشت بوقلمون از ابتدای سال در شهرستان قوچان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، دامپزشکی قوچان بر تولید و استحصال 85 هزار کیلوگرم گوشت بوقلمون از ابتدای سال نظارت بهداشتی داشته است.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت: گوشت بوقلمون به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و نداشتن  چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز اهمیت زیادی داشته  و منبع مناسبی از ویتامین‌هاو املاحی مانند سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم است.

دکتر محمد احمدی اظهار داشت: با توجه به خواص مفید بسیار بالای این نوع گوشت و همچنین تمایل بیشتر افراد جامعه به ایجاد تنوع در سبد غذایی خود، به نظر می رسد اهمیت به تولید گوشت بوقلمون بایستی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 

وی در انتها افزود: دامپزشکی شهرستان قوچان از ابتدای سال جاری بر استحصال 85 هزار کیلوگرم تگوشت بوقلمون تظارت بهداشتی داشته است.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان قوچان
  • کد خبر : 7370
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید