نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید 85 هزار کیلوگرم گوشت بوقلمون از ابتدای سال در شهرستان قوچان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، دامپزشکی قوچان بر تولید و استحصال 85 هزار کیلوگرم گوشت بوقلمون از ابتدای سال نظارت بهداشتی داشته است.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت: گوشت بوقلمون به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و نداشتن چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز اهمیت زیادی داشته و منبع مناسبی از ویتامینهاو املاحی مانند سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم است.
دکتر محمد احمدی اظهار داشت: با توجه به خواص مفید بسیار بالای این نوع گوشت و همچنین تمایل بیشتر افراد جامعه به ایجاد تنوع در سبد غذایی خود، به نظر می رسد اهمیت به تولید گوشت بوقلمون بایستی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی در انتها افزود: دامپزشکی شهرستان قوچان از ابتدای سال جاری بر استحصال 85 هزار کیلوگرم تگوشت بوقلمون تظارت بهداشتی داشته است.
نظر دهید