نظارت بهداشتی مسئولین فنی دامپزشکی برشیرخام دریافتی کارخانه های لبنی قوچان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان با بیان اینکه شیر یک عنصر کلیدی در راه بهبود تغذیه و امنیت غذایی محسوب میشود گفت: ارتقای وضعیت پرورش دام زنده، فناوری تولید محصولات لبنی و کیفیت شیر می تواند امنیت مصرف این ماده غذایی و رغبت و افزایش بیشتر مصرف این فرآورده را در جامعه به همراه داشته باشد.
دکتر محمد احمدی گفت: نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید شیر خام از مرحله تولید و ترشح شیر در دام شیری آغاز و تا تحویل آن به کارخانه های فرآوری شیر ادامه می یابد.
وی تصریح کرد: شیر تولیدی در دامداری ها با اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه ای مربوطه، توسط خودروهای تانکردار مجهز به سیستم خنک کننده به مراکز جمع آوری شیرحمل می شود و در این مراکز به منظور اطمینان از سلامت شیر و به ویژه رعایت اصول بهداشتی و زنجیره سرد در حمل آن، تحت آزمایشهای گوناگون فیزیکی، شیمیایی و کنترل تقلبات احتمالی قرار می گیرد و پس از اطمینان از سلامت شیر خام، مجوز بهداشتی حمل شیر به کارخانه های فرآوری را صادر می کندو در کل این مسیر این فراورده توسط مسئولین فنی دامپزشکی نظارت و کنترل می شود.
وی در پایان گفت : در حال حاضر این شهرستان روزانه 300 تن تولید شیر داشته و دارای 6 کارخانه تولید لبنیات می باشد که علاوه برتامین نیاز شهرستان، بخشی از نیاز کشور را نیز فراهم می کنند.
نظر دهید