• 1398/07/18 - 08:07
  • تعداد بازدید : 212
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی مسئولین فنی دامپزشکی برشیرخام دریافتی کارخانه های لبنی قوچان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان با بیان اینکه شیر یک عنصر کلیدی در راه بهبود تغذیه و امنیت غذایی محسوب می‌شود گفت: ارتقای وضعیت پرورش دام زنده، فناوری تولید محصولات لبنی و کیفیت شیر می تواند امنیت مصرف این ماده غذایی و رغبت و افزایش بیشتر مصرف این فرآورده را در جامعه به همراه داشته باشد.

دکتر محمد احمدی گفت: نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید شیر خام از مرحله تولید و ترشح شیر در دام شیری آغاز و تا تحویل آن به کارخانه های فرآوری شیر ادامه می یابد.

وی تصریح کرد: شیر تولیدی در دامداری ها با اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه ای مربوطه، توسط خودروهای تانکردار مجهز به سیستم خنک کننده به مراکز جمع آوری شیرحمل می شود و در این مراکز به منظور اطمینان از سلامت شیر و به ویژه رعایت اصول بهداشتی و زنجیره سرد در حمل آن، تحت آزمایشهای گوناگون فیزیکی، شیمیایی و کنترل تقلبات احتمالی قرار می گیرد و پس از اطمینان از سلامت شیر خام، مجوز بهداشتی حمل شیر به کارخانه های فرآوری را صادر می کندو در کل این مسیر این فراورده توسط مسئولین فنی دامپزشکی نظارت و کنترل می شود.

وی در پایان گفت : در حال حاضر این شهرستان روزانه 300 تن تولید شیر داشته و دارای  6 کارخانه تولید لبنیات می باشد که علاوه برتامین نیاز شهرستان، بخشی از نیاز کشور را نیز  فراهم می کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان قوچان
  • کد خبر : 244710
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید