نظارت جدی دامپزشکی قوچان بر فرآورده های خام دامی مصرفی در رستوران ها و اغذیه فروشی ها
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان بر سلامت فرآورده های خام دامی مصرفی در رستوران ها و اغذیه فروشی ها نظارت کامل دارد.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت: ارتقای سطح بهداشتی و امنیت غذایی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی از تهیه تا عرضه در تمامی مراکز از جمله رستوران ها و اغذیه فروشی ها بر عهده دامپزشکی می باشد.
دکتر محمد احمدی اظهار داشت: لذا بایستی تمامی فرآورده های خام دامی که توسط این مراکز عرضه می شوند، دارای مهر دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی بوده و از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی شده و در یخچال و دمای مناسب نگهداری شوند.
وی در پایان افزود: کارشناسان نظارت به صورت مستمر از این مراکز بازدید می کنند و با هر گونه تخلف توسط این مراکز برخورد جدی صورت می گیرد. شهروندان محترم نیز می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف در تهیه و یا عرضه فرآورده های خام دامی در رستوران ها، آشپزخانه ها و اغذیه فروشی ها ، شبکه دامپزشکی شهرستان را از طریق شماره تلفن 47224142 جهت پیگیری موضوع در جریان قرار دهند.
نظر دهید