• 1397/12/12 - 08:44
  • تعداد بازدید : 180
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت جدی دامپزشکی قوچان بر فرآورده های خام دامی مصرفی در رستوران ها و اغذیه فروشی ها

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان بر سلامت فرآورده های خام دامی مصرفی در رستوران ها و اغذیه فروشی ها نظارت کامل دارد.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت: ارتقای سطح بهداشتی و امنیت غذایی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی از تهیه تا عرضه  در تمامی مراکز از جمله رستوران ها و اغذیه فروشی ها بر عهده دامپزشکی می باشد.

دکتر محمد احمدی اظهار داشت: لذا بایستی تمامی فرآورده های خام دامی که توسط این مراکز عرضه می شوند، دارای مهر دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی بوده و از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی شده  و در یخچال و دمای مناسب نگهداری شوند.

وی در پایان افزود: کارشناسان نظارت به صورت مستمر از این مراکز بازدید می کنند و با هر گونه تخلف توسط این مراکز برخورد جدی صورت می گیرد.  شهروندان محترم نیز می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف در تهیه و یا عرضه فرآورده های خام دامی  در رستوران ها، آشپزخانه ها و اغذیه فروشی ها ، شبکه دامپزشکی شهرستان را از طریق شماره تلفن 47224142 جهت پیگیری موضوع در جریان قرار دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان قوچان
  • کد خبر : 7019
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید