• 1403/05/22 - 09:48
  • تعداد بازدید : 103
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی دامپزشکی مشهد در خصوص خرید، نگهداری و مصرف گوشت مرغ تازه

رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، به شهروندان توصیه کرد: جهت حفظ سلامت و بهداشت عمومی در هنگام خرید گوشت مرغ دقت لازم را نسبت به نوع بسته بسته بندی، تاریخ تولید و انقضا و ... بعمل آورند.

دکتر محمد سیاح، گفت: گوشت مرغ رایج ترین گوشت ماکیان در جهان، و از مهمترین مواد غذایی در سبد کالای مردم بوده، منبع مناسبی از پروتئین است بطوریکه  120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می سازد. همچنین منبع بسیار مناسبی از ویتامین ها بویژه ب3 (نیاسین) می باشد.

وی، اظهار داشت: پروتئین های حیوانی در سلامتی و رشد بدن نقش بسزایی دارند، این مواد ضرورتا بایستی در مراکز مطمئن تحت نظارت دامپزشکی و در شرایط مناسب بهداشتی نگهداری و عرضه شوند، لذا در غیر اینصورت می توانند دچار فساد شده و ایجاد مسمومیت غذایی نمایند، بنابراین برای خرید گوشت مرغ سالم و تامین سلامت و امنیت غذایی توجه به توصیه های بهداشتی ذیل الزامی است:

 1-مرغ تازه دارای پوستی روشن و شفاف به رنگ زرد کهربایی و فاقد خون مردگی ،تورم و چروکیدگی می باشد.

2-استخوان سینه مرغ نباید شکستگی، بیرون زدگی یا ضرب خوردگی داشته باشد.

3- رنگ حفره شکمی مرغ سالم باید سفید، شفاف یا نهایت زرد باشد.

4-مرغ تازه باید دارای بسته بندی مناسب و لیبل حاوی تاریخ تولید، تاریخ انقضا، کد پروانه بهداشتی، کد پروانه تولید، کد محصول و تاییدیه سازمان دامپزشکی باشد.


5-مراکز عرضه بایستی  معتبر و تحت نظارت دامپزشکی باشند.

6-در مراکز عرضه، مرغ کشتار روز باید در یخچال ویترین دار با دمای 0تا4 درجه سانتی گراد نگهداری شود .

سیاح، در پایان اشاره کرد: توجه به این نکته الزامی است که گوشت های مرغ از کشتارگاه با خودروی سردخانه دار مجاز، به مراکز عرضه فرآورده های خام دامی حمل می شوند.

  • گروه خبری : اداره شهرستان مشهد,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 323654
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر