• 1401/03/30 - 09:05
  • تعداد بازدید : 249
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امکان افزایش فساد پذیری و آلودگی فرآورده های خام دامی در فصول گرم سال

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه؛ با توجه به فصول گرم سال و امکان آلودگی و فساد پذیری بالای فرآورده های خام دامی از تولید تا مصرف، کارشناسان شبکه در بازدید و نظارت های صورت گرفته شرایط ظاهری و روش مناسب نگهداری مواد غذایی با منشاء دامی را مورد توجه ویژه قرار می دهند.

رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه گفت: واحدهای مجاز عرضه و نگهداری گوشت قرمز ، ماهی ، مرغ، آلایش دام و طیور به اشکال منجمد و تازه را باید در یخچال و سردخانه های مناسب نگهداری فرآورده های خام دامی از نظر برودت و دما قرار دهند . مواد غذایی بسته بندی شده و هر نوع فرآورده های خام دامی باید با رعایت زنجیره سرد جابجا شده و بلافاصله در مکانهای نگهداری مناسب تخلیه شود و برابر ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی فرآورد ه  خام دامی تازه در دمای 4 تا 0 درجه سانتیگراد و منجمد در دمای منفی هیجده درجه سانتیگراد باید به مصرف کنندگان عرضه شود .  

دکتر سیدین افزود: توصیه می شود شهروندان در هنگام خرید فرآورده های خام دامی شرایط نگهداری ، مشخصات روی بسته بندی و شکل ظاهری آن را به دقت بررسی نمایند و همچنین تهیه تخم مرغ نشانه دار و گوشت قرمز ممهور به مهر دامپزشکی تضمین کننده سلامت فرآورده های خام در تمامی ایام و فصول گرم و سرد سال میباشد و شهروندان با مشاهده هر نوع فراورده خام دامی تغییر شکل یافته یا شرایط نگهداری غیر مناسب مراتب را سریعا به شبکه دامپزشکی گزارش داده تا با متخلفین برابر قانون برخورد گردد و فراورده غیر قابل مصرف انسانی از چرخه مصرف خارج شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان تربت حیدریه
  • کد خبر : 287351
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه