برگزاری جلسه توجیهی ویژه متصدیان مراکز عرضه مواد پروتئینی در خوشاب
روابط عمومی شبکه دامپزشکی خوشاب، از برگزاری جلسه آموزشی توجیهی ویژه متصدیان مراکز عرضه مواد پروتئینی در شهرستان خبر داد.
محمود ترخاصی رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: برای تولید یک محصول سالم و با کیفیت، نظارت بهداشتی از مزرعه تا سفره، مد نظر سازمان دامپزشکی کشور بوده و هدف از نظارت بهداشتی، تامین امنیت غذایی جامعه می باشد.
وی افزود؛ لازم است متصدیان مراکز عرضه، کلیه ضوابط بهداشتی ابلاغی را رعایت نمایند.
ترخاصی در ادامه این جلسه آموزشی تصریح کرد؛ گوشت چرخ کرده حتماً بایستی در حضور مشتری آماده و عرضه شود و هرگونه فرآوری گوشت مرغ اعم از قطعه بندی، بی استخوان کردن، تهیه جوجه کباب، شنیسل و... در مراکز عرضه ممنوع و کلیه مواد پروتئینی عرضه شده بایستی از مراکز مجاز تهیه و دارای لیبل و هویت بهداشتی باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب بیان کرد: نگهداری توامان گوشت قرمز وگوشت مرغ در کنار هم ممنوع بوده و استفاده از لباس کار و تخته کار مناسب و اعتبار کارت سلامت شاغلین بایستی مورد توجه قرار گیرد.
این مقام مسئول اظهار نمود؛ نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کلیه مراکز عرضه مواد پروتئینی، آشپزخانه ها، رستوران ها، قصابی ها، کشتارگاه ها، خودروهای حمل فرآورده های خام دامی، لبنیاتی ها، شیرینی پزی ها، مراکز عرضه خوراک دام و ... توسط کارشناسان این شبکه اعمال و ضمن اصلاح فرآیند تولید و عرضه، طی این بازدید و بازرسی ها 35 کیلوگرم گوشت قرمز دارای آلودگی شدید انگلی، 103 کیلوگرم آلایش دام دارای آلودگی انگلی و 25 کیلوگرم گوشت مرغ تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف، کشف، ضبط و از چرخه مصرف انسانی حذف گردید و چهار پرونده تخلف بهداشتی تشکیل و جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال گردیده است.