• 1403/02/18 - 10:12
  • تعداد بازدید : 116
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی با هدف ارتقای کیفیت بهداشتی شیر در شهرستان طرقبه و شاندیز

روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، از برگزاری کلاس آموزشی با هدف ارتقای کیفیت بهداشتی شیر در شهرستان، خبر داد.

 دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: با توجه به اینکه مهمترین عامل افزایش بار میکروبی شیر به ویژه در فصول گرم سال، عدم سرد کردن مناسب شیر بعد از شیردوشی و حفظ زنجیره سرد خودرو از محل گاوداری یا روستا به محل مرکز جمع آوری شیر یا کارخانجات فراوری و پاستوریزه است باید در واحد های روستایی و سنتی از یخ در تشت هایی که بیدون داخل آن قرار گرفته و در گاوداری های صنعتی و نیمه صنعتی از پلیت های سرد کننده یا شیر سرد کن برای سرد کردن شیر، بلافاصله بعد از شیردوشی استفاده گردد.

 وی، در ادامه افزود: برگزاری کلاس های آموزشی و ارتقای سطح آگاهی دامداران در خصوص بهداشت شیردوشی، بهداشت پستان ها و ماشین شیردوشی، انجام صحیح شستشوی ظروف و تانکر های حمل شیر گام مهمی در کاهش بار میکروبی شیر می باشد.

قدرتی، در پایان از دامداران خواست با درمان به موقع و در صورت لزوم حذف گاو های دارای ورم پستان بالینی نسبت به کاهش تعداد سلول های سوماتیک در شیر گاوداری اقدام نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 318914
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه