برگزاری کلاس آموزشی با هدف ارتقای کیفیت بهداشتی شیر در شهرستان طرقبه و شاندیز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، از برگزاری کلاس آموزشی با هدف ارتقای کیفیت بهداشتی شیر در شهرستان، خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: با توجه به اینکه مهمترین عامل افزایش بار میکروبی شیر به ویژه در فصول گرم سال، عدم سرد کردن مناسب شیر بعد از شیردوشی و حفظ زنجیره سرد خودرو از محل گاوداری یا روستا به محل مرکز جمع آوری شیر یا کارخانجات فراوری و پاستوریزه است باید در واحد های روستایی و سنتی از یخ در تشت هایی که بیدون داخل آن قرار گرفته و در گاوداری های صنعتی و نیمه صنعتی از پلیت های سرد کننده یا شیر سرد کن برای سرد کردن شیر، بلافاصله بعد از شیردوشی استفاده گردد.
وی، در ادامه افزود: برگزاری کلاس های آموزشی و ارتقای سطح آگاهی دامداران در خصوص بهداشت شیردوشی، بهداشت پستان ها و ماشین شیردوشی، انجام صحیح شستشوی ظروف و تانکر های حمل شیر گام مهمی در کاهش بار میکروبی شیر می باشد.
قدرتی، در پایان از دامداران خواست با درمان به موقع و در صورت لزوم حذف گاو های دارای ورم پستان بالینی نسبت به کاهش تعداد سلول های سوماتیک در شیر گاوداری اقدام نمایند.