• 1403/11/07 - 12:44
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه و تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر رعایت دستورالعمل های دامپزشکی و ضوابط بهداشتی در کشتارگاه های دام

روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، از توصیه و تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر رعایت دستورالعمل های دامپزشکی و ضوابط بهداشتی در کشتارگاه های دام خبر داد.

دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در این خصوص بیان نمود: فعالیت کشتارگاه های دام در شهرستان نقش موثری در جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام در معابر و منازل،  پیشگیری از انتشار بیماری ها و تحویل گوشت سالم و دارای مهر و لیبل دامپزشکی به فروشگاه ها، مراکز عرضه، رستوران ها و ...  می باشد.

وی، در ادامه افزود: با توجه به اهمیت استفاده از لباس کار، چکمه، کلاه ایمنی، ماسک و دستکش در پیشگیری از بیماری ها، کارکنان کشتارگاه ملزم به رعایت بهداشت فردی و استفاده از تجهیزات بهداشتی لازم می باشند.

    قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر  اهمیت نگهداری لاشه های استحصالی در کشتارگاه به مدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه سانتیگراد جهت کاهش ph  گوشت و از بین رفتن عوامل بیماری ها بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و ... به شهروندان توصیه نمود؛ در هنگام خرید گوشت قرمز  به مهر و لیبل دامپزشکی توجه نموده و از خرید گوشت و سایر فرآورده های دامی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی غیر معتبر جدا خودداری نمایند و در صورت مشاهده تخلف موضوع را به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 332709
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه