توصیه و تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر رعایت دستورالعمل های دامپزشکی و ضوابط بهداشتی در کشتارگاه های دام
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، از توصیه و تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر رعایت دستورالعمل های دامپزشکی و ضوابط بهداشتی در کشتارگاه های دام خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در این خصوص بیان نمود: فعالیت کشتارگاه های دام در شهرستان نقش موثری در جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام در معابر و منازل، پیشگیری از انتشار بیماری ها و تحویل گوشت سالم و دارای مهر و لیبل دامپزشکی به فروشگاه ها، مراکز عرضه، رستوران ها و ... می باشد.
وی، در ادامه افزود: با توجه به اهمیت استفاده از لباس کار، چکمه، کلاه ایمنی، ماسک و دستکش در پیشگیری از بیماری ها، کارکنان کشتارگاه ملزم به رعایت بهداشت فردی و استفاده از تجهیزات بهداشتی لازم می باشند.
قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر اهمیت نگهداری لاشه های استحصالی در کشتارگاه به مدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه سانتیگراد جهت کاهش ph گوشت و از بین رفتن عوامل بیماری ها بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و ... به شهروندان توصیه نمود؛ در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل دامپزشکی توجه نموده و از خرید گوشت و سایر فرآورده های دامی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی غیر معتبر جدا خودداری نمایند و در صورت مشاهده تخلف موضوع را به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
نظر دهید