تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر رعایت دستورالعمل های دامپزشکی و بهداشتی در کشتارگاه های دام
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، از تاکید رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان، بر رعایت دستورالعمل های دامپزشکی و بهداشتی در کشتارگاه های دام خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در این خصوص گفت: فعالیت کشتارگاه های دام در شهرستان نقش موثری در جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام در معابر و منازل، پیشگیری از انتشار بیماری ها و تحویل گوشت سالم و دارای مهر دامپزشکی به فروشگاه ها، مراکز عرضه، رستوران ها و ... دارد.
وی، در ادامه افزود: با توجه به اهمیت استفاده از لباس کار، چکمه، کلاه ایمنی، ماسک و دستکش در پیشگیری از بیماری ها، کارکنان کشتارگاه ملزم به رعایت بهداشت فردی و استفاده از تجهیزات بهداشتی لازم می باشند.
قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر اهمیت نگهداری لاشه های استحصالی در کشتارگاه به مدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه سانتیگراد جهت کاهش ph گوشت و از بین رفتن ویروس عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از شهروندان خواست؛ در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل دامپزشکی توجه نموده و از خرید گوشت و سایر فرآورده های دامی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی غیر معتبر جدا خودداری نمایند.