تولید 1500 تن گوشت قرمز در سبزوار طی 9 ماهه نخست سال جاری
دکتر براتالله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، از تولید حدود 1500 تن گوشت قرمز در این شهرستان طی 9 ماهه ابتدایی سال جاری خبر داد.
وی، در این خصوص اظهار داشت: سبزوار به عنوان یکی از قطبهای مهم دامپروری استان، نقش چشمگیری در تأمین گوشت قرمز ایفا کرده است. این میزان تولید نتیجه پرورش و بهرهبرداری از دامهایی نظیر بز، شتر، گاو، گوسفند و شترمرغ است.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، افزود: طی این بازه زمانی، در مجموع 5190 رأس بز، 565 نفر شتر، 84 قطعه شترمرغ، 3508 رأس گاو و 18926 رأس گوسفند در شهرستان پرورش یافتهاند که این آمار نشاندهنده ظرفیت بالای تولیدی منطقه است. نظارت مستمر دامپزشکی در تمامی مراحل پرورش و کشتار دامها تضمینکننده کیفیت و سلامت گوشت تولیدی بوده است.
دکتر زیدآبادی، با تأکید بر اهمیت بهداشت دامها گفت: شبکه دامپزشکی سبزوار با نظارتهای دقیق و بازدیدهای مداوم از واحدهای دامداری و کشتارگاه دام سنتی، تلاش میکند تا سلامت و بهداشت گوشت قرمز تولیدی برای مصرف شهروندان تضمین شود. انجام واکسیناسیونهای دورهای، کنترل بیماریهای دامی و ارائه خدمات مشاورهای به دامداران از جمله اقدامات مهم شبکه در این حوزه است.
وی، همچنین با اشاره به اهمیت همکاری دامداران در رعایت اصول بهداشتی، افزود: تعامل سازنده دامداران و رعایت استانداردهای بهداشتی نقش مهمی در افزایش تولید و تضمین سلامت محصولات دامی دارد. حمایت شبکه دامپزشکی از دامداران در قالب ارائه خدمات آموزشی و مشاورهای و واکسیناسیون ادامه خواهد داشت.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، در پایان از شهروندان خواست: فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه پیامکی ۱۵۱۲ گزارش کنند.