• 1403/05/02 - 08:35
  • تعداد بازدید : 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید بیش از 3 هزار تن گوشت در شهرستان سبزوار

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار، سه میلیون و 13 هزار و 445 کیلوگرم گوشت سفید و قرمز در سه ماه ابتدای سال جاری در شهرستان، تولید شد.

دکتر برات‌الله زیدآبادی، اظهار کرد: ۳۹۵ تن و ۲۰۸ کیلوگرم از این تولیدات گوشت قرمز و دو میلیون و ۶۱۸ هزار و ۲۳۷ کیلوگرم نیز گوشت مرغ و بوقلمون بوده است.

وی، افزود: گوشت قرمز تولیدی از کشتار ۱۹۳ نفر شتر، هزار و ۱۴۶ راس گاو، پنج هزار و ۲۱۲ راس گوسفند، هزار و ۵۴۴ راس بز و ۲۷ قطعه شترمرغ حاصل شده و گوشت سفید تولید شده نیز با کشتار یک میلیون و ۳۵۳ هزار و ۸۹۱ قطعه مرغ و ۱۰ هزار و ۲۸۲ قطعه بوقلمون به دست آمده است.

زیدآبادی، خاطرنشان کرد: بازرسان این شبکه، بهار امسال در نظارت بر فرآیند تولید فراورده های گوشتی، لاشه ۱۰ راس دام را به وزن هزار و ۳۸۹ کیلوگرم و ۱۳ هزار و ۷۸۲ قطعه مرغ به وزن ۱۶ هزار و ۹۴۲ کیلوگرم، با توجه به برخی ملاحظات و به علت زردی مفرط، لاغری مفرط، احتمال داشتن سل و دیگر بیماری ها ضبط و از چرخه مصرف، خارج کردند.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، گفت: در بحث نظارت بر فراورده های خام دامی نیز کارشناسان این شبکه در سه ماهه نخست امسال، ۲ هزار و ۵۲۶ بازدید از مراکز مختلف تهیه، تولید و عرضه انجام داده و با ۵۴ مورد نمونه برداری، ۲۱۵ فقره آزمایش انجام دادند.

زیدآبادی، افزود: با آزمایش های انجام شده این تولیدات در ۱۸۲ مورد غیربهداشتی، تشخیص داده شد که منجر به ضبط و معدوم سازی ۹۲ تن و ۴۹۱ کیلوگرم تولیدات دامی، شد.

وی، یادآور شد: در این مسیر ۲۰ پرونده به مراجع قضایی ارجاع شد و ۲ واحد متخلف نیز پلمب شد.

شهرستان سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد، یکی از قطب های دامپروری و تولید گوشت قرمز و سفید در خراسان رضوی، است.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان سبزوار
  • کد خبر : 322883
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان