شنبه 29 آذر 1404

flag
لیست اخبار صفحه :55
 یکسان سازی  و وحدت رویه در اجرای فرآیند های کشتارگاهی از اهداف کلیدی و حیاتی این دستورالعمل می باشد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی در مراسم رونمایی از دستورالعمل اجرائی و ملی کشتارگاه های صنعتی دام در مشهد مقدس عنوان کرد:

یکسان سازی و وحدت رویه در اجرای فرآیند های کشتارگاهی از اهداف کلیدی و حیاتی این دستورالعمل می باشد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی در مراسم رونمایی از مقررات و دستورالعمل ملی کشتارگاه های صنعتی دام در مشهد مقدس گفت: یکسان سازی و وحدت رویه در اجرای فرآیند های کشتارگاهی از اهداف کلیدی و حیاتی این دستورالعمل می باشد.

 از نکات چشمگیر و کاربردی این دستورالعمل ایجاد عملکرد یکسان در کل کشور است
رئیس اسبق سازمان دامپزشکی کشور در مراسم و آئین رونمایی از مقررات ملی دامپزشکی:

از نکات چشمگیر و کاربردی این دستورالعمل ایجاد عملکرد یکسان در کل کشور است

رئیس اسبق سازمان دامپزشکی کشور در مراسم و آئین رونمایی از مقررات ملی دامپزشکی گفت: توجه به حقوق شهروندی مصرف کنندگان و تامین منافع تولیدکنندگان بطور همزمان از اولویت های استراتژیک این سند راهبردی است.

جلوگیری از هدر رفت منابع و افزایش توان تولید و به تبع آن رشد اقتصادی کشور از دورنمای کاری این دستورالعمل است
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در مشهد:

جلوگیری از هدر رفت منابع و افزایش توان تولید و به تبع آن رشد اقتصادی کشور از دورنمای کاری این دستورالعمل است

دکتر سعید حسینی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در مراسم رونمایی از مقررات ملی دامپزشکی در حوزه اصول و روش های بازرسی گوشت قرمز در مشهد اظهار داشت: جلوگیری از هدر رفت منابع و افزایش توان تولید و به تبع آن رشد اقتصادی کشور یکی از اهداف و چشم انداز های این دستورالعمل است.

 دامپزشکی صرفا درمان دام‌ها نیست!
رئیس سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا در مراسم رونمایی از مقررات ملی دامپزشکی در حوزه اصول و روشهای بازرسی گوشت در مشهد مقدس:

دامپزشکی صرفا درمان دام‌ها نیست!

رئیس سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا در مراسم رونمایی از مقررات ملی دامپزشکی در حوزه اصول و روشهای بازرسی گوشت در مشهد مقدس گفت: دامپزشکی صرفا درمان دام‌ها نیست! بلکه دامپزشکی همزمان مسئول سلامت دام‌ها و سلامت فرآورده‌های خام دامی است و ‌از این نظر است که تعدادی از همکاران و دامپزشکان در شرایط طاقت فرسای کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی بصورت شبانه روزی مشغول هستند.

 ارتقای کیفیت، شناسه دار کردن و رصد فرآورده های خام دامی از اولویت های سازمان است
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور:

ارتقای کیفیت، شناسه دار کردن و رصد فرآورده های خام دامی از اولویت های سازمان است

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور به همراه جمعی از مدیران ارشد کشوری و استانی دامپزشکی، در بازدید از یک شرکت بسته‌بندی گوشت و فرآورده‌های گوشتی گفت: ارتقای کیفیت، شناسه دار نمودن و رصد محصولات تولیدی مراکز قطعه کاری و بسته‌بندی گوشت از اولویت های کاری سازمان است.

انجام بیش از هزار بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی
عملکرد ۵ ماهه دامپزشکی قوچان در حوزه بهداشت و امنیت غذایی؛

انجام بیش از هزار بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی

روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان از انجام بیش از 1000 بازدید نظارتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فراورده خام دامی در قوچان خبر داد.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور