شبکه دامپزشکی درگز، اعلام کرد:
لزوم رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی در عرضه فراورده های خام دامی برای تامین سلامت و بهداشت عمومی جامعه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی درگز؛ همزمان با آغاز فصل گرما و عرضه قابل توجه فراورده های خام دامی در مراکز عرضه مجاز و دارای تائیدیه بهداشتی دامپزشکی، اجرای توصیه ها و هشدارهای های بهداشتی و قرنطینه ای بیش از بیش احساس می شود.

دکتر سعید دلفراز، ضمن مخاطب قرار دادن مسئولین مراکز عرضه فرآورده های خام دامی گفت: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی، سلامت مصرف کنندگان و نظارت موثرتر بر عرضه فرآورده های خام دامی، مقتضی است ضمن رعایت ضوابط دستورالعمل های دامپزشکی ترتیبی اتخاذ گردد تا چیدمان یخچال و فریزر نگهداری فرآورده های خام دامی به نحوی انجام پذیرد که کلیه اقلام مورد عرضه در معرض دید مستقیم مشتریان و بازرسین دامپزشکی قرار گیرد.
سرپرست شبکه درگز، گفت: اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر بر فعالیت مراکز عرضه گوشت و فرآورده های خام پروتئینی نظارت دارند و در صورت مشاهده عرضه فراورده های خام دامی مغایر با مقررات و ضوابط بهداشتی دامپزشکی ابلاغی با متخلفین برابر قانون برخورد خواهد شد .
وی، در پایان، افزود: رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی، تامین کننده فراورده خام دامی سالم، بهداشتی و با کیفیت است که مصرف آن باعث ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه می شود و از احتمال بروز و انتشار بیماری های خطرناک مشترک بین انسان و حیوانات پیشگیری بعمل می آید.