تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر رعایت ضوابط و الزامات بهداشتی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، اجرای ضوابط و الزامات بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی سطح شهرستان زیر ذره بین دامپزشکی می باشد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: کلیه مراکز عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت تازه و منجمد ملزم به اخذ پروانه کسب از اتحادیه ذیربط می باشند.
وی در ادامه افزود: مراکز ملزم به دارا بودن امکانات و تجهیزات برودتی مناسب به تعداد لازم و متناسب با ظرفیت واحد، تامین کلیه فراورده های خام دامی از منابع مجاز و دارای گواهی بهداشتی و حمل آن با خودروهای سردخانه دار دارای پروانه اشتغال به حمل فراورده های خام دامی، عدم نگهداری توأمان گوشت منجمد قرمز و سفید در کنار هم و در داخل یک فریزر، عدم نگهداری گوشت قرمز چرخ کرده، عدم خروج گوشت مرغ از بسته بندی و عرضه آن به صورت غیر بسته بندی و قطعه بندی شده و یا به صورت جوجه کبابی و شنیسل، لزوم حمل گوشت با استفاده از سبد و ترولی یا گاری می باشند.
قدرتی در پایان ضمن اشاره بر لزوم رعایت اصول بهداشت فردی بر ضرورت اخذ کارت سلامت معتبر از مراجع ذیربط نیز تاکید نمود.